Интериорно обзавеждане

Медиаборд проектира, произвежда и монтира, както архитектурни, така и интериорни решения. Портфолиото ни започва от търговско и промишлено оборудване, преминава през дизайн и цялостни концепции на всякакъв тип заведения и търговски обекти и стига до реализиране на Вашата мечта за идеален и красив дом.

Използваме разнообразни материали/ метал, ламарина, всички видове стъкло, плексиглас, дамаски – текстил, кожа, дървесина /, като същевременно  помагаме при техния подбор, за да оптимизираме проекта по най-добрия начин. Вече сме ви говорили за еталбонда в страницата  Реклами от еталбонд. Качествата му го правят приложим  и в интериорния дизайн- за облицовка на колони, изграждане на  прегради, стени и други.

След дългогодишният ни опит в рекламата сме готови да създадем за вас не просто красиви предмети и украсени пространства. Необходимо е  интериорният дизайн  да съчетава функционалност, запомняща се и впечатляваща презентция на бранда и на вас самите, качество на материалите и съвременен стил, и разбира се уникалност. Опитът ни във светещата реклама ни дава възможност да допълваме възприятието със скрито осветление и други ефектни елементи.  Независимо дали става въпрос за търговски обект,  обществено помещение или частен имот се стремим към отличаваща се външност, съобразена вашите изисквания и разбира се с бюжета ви. Можем да предложим както бюжетни решения така и луксозни изпълнения за най-капризните.
 

Уточняване относно цените и срока на изпълнение се прави след предоставяне на нужната информация – архитектурни подложки, скици, размери, насоченост, изисквания и др.Запитване относно Интериорно обзавеждане