Неонова реклама

Качествената изработка, перфектният монтаж и дългият живот на неоновите елементи са изисквания както на клиентите, така и наши.

 

За това фирмата разполага със затворен цикъл от собствен внос на материали за неоновата индустрия, база за изработка на неон и опитни специалисти в областта на монтажа, гаранционен и извънгаранционен сервиз. Ето защо имаме възможност да изработваме реклами с голяма сложност и богато разнообразие от цветове и форми.

 

Неонът намира все повече място в интериорното осветление като измества скучните осветителни тела. Предпочитан от много дизайнери, защото с цветове и форми може да изпълни и най-смелите им желания. Надеждността при използването на неонови елементи е в пъти по-голяма от тази при използването на каквито и да е други алтернативи.

 

С какво да изпълним ефектен светещ надпис? Естествено, че с неон. Единственият източник на светлина до момента с толкова голям избор на цветове, равномерно и непрекъснато светене, ниска консумация, без отделяне на топлина, без стробоскопичен ефект.

 

Причината за ограниченото използване на неон и желанието на повечето рекламни агенции да го заместват с алтернативни източници на светлина е липсата на специалисти в областта и сложната изработка, монтаж и поддръжка. Това не ни спира да произвеждаме този утвърден във времето продукт, както е навсякъде по света.

 Запитване относно Неонова реклама