Обемни Букви

Обемни букви и светещи обемни букви – цени, предимства и полезни съвети

Обемните букви са сред най-предпочитаните инструменти за външна и вътрешна реклама. Те позволяват на вашата марка да бъде забележима навсякъде и по всяко време, особено ако изберете светещи обемни букви.  Независимо дали искате да изобразите фирмено лого или да постигнете по-нестандартен ефект на рекламата, можете да използвате обемни букви. Те се изработват по уникален дизайн, с необходимите за целта материали, цветове и форми. Обемните букви са сред най-адаптивните видове реклама. Вижте какво още е важно да знаете за тях!

 

 

Обемни букви
Обемни букви - голямо разнообразие

 

 

Какво представляват обемните букви?

Обемните букви могат да бъдат направени от различни материали. Обикновено предната им част е от органично стъкло, като дебелината му може да варира. Обемните букви са покрити с прозрачен PVC филм за още по-голяма издръжливост. Те могат да пресъздадат всеки шрифт, всяка форма и цвят. Хубавото е, че обемните букви са изключително издръжливи на външния влияния – високи и ниски температури, дъжд, сняг, вятър. Те бързо и лесно привличат вниманието на потенциалните клиенти, независимо дали става въпрос за големи корпорации или малки бизнеси. Можете да използвате обемни букви и като елемент от декорацията на закрити пространства – офиси, шоурумове и други. Те могат да изпълняват и указателни функции.

 

 

Обемни букви – цени

Ако търсите уникална външна или вътрешна реклама, един от най-добрите варианти са обемни букви. Цените им зависят от индивидуалния проект, който сте избрали да реализирате. Обемните букви, цените на които могат много да варират, са дългосрочна инвестиция за вашата реклама. Те почти не се нуждаят от допълнителна поддръжка. В сравнение с други видове реклама, те са по-издръжливи и по-ефективни. След като направите първоначална инвестиция, няма за какво повече да се тревожите. Вие буквално ще забравите за вашите обемни букви. Цените им се определят от размера, вложените материали, от това дали са светещи или не, както и от местоположението за монтаж. Обемните букви, цените на които са много по-ниски от гаранцията за качество, са затворени херметически. Така че няма да се притеснявате за тяхното състояние години наред! Изберете професионална фирма, които да изработи вашата реклама. Ние от Media Bord  с удоволствие ще отговорим на всичките ви въпроси, свързани с обемни буки, цени, материали, монтаж и други. Ще ви предложим ефективни решения и уникален дизайн.  Когато става въпрос за обемни букви, цените на които напълно отговарят на качеството, разчитайте на екипа на Media Bord!

 

 

Обемни букви цени
Обемни букви цени - качествена изработка

 

 

Светещи обемни букви

Друга разновидност на този вид реклама са светещите обемни букви. Те също могат да бъдат изработени в различен мащаб, от различни материали, с индивидуален дизайн, цветове и форми. Разликата е, че светещите обемни букви излъчват светлина отвътре. Те могат да се използват както за вътрешна, така и за външна реклама. Основното им предимство е, че се забелязват 24 часа в денонощието. Светещите обемни букви са видими от голямо разстояние, точно за това понякога се използват и като указателна табели. Светещите обемни букви веднага привличат погледа!

За тях най-често се използва LED осветление. Те осигуряват равномерно разпръскване на светлината, трайност и изключително ниска консумация на енергия. Това прави светещите обемни букви изключително предпочитани както от големи фирми, така и от малки търговци.

Светещите обемни букви са изключително издръжливи на атмосферните влияния като слънце, дъжд, сняг. Тъй като са херметически затворени, няма да се притеснявате за тяхната поддръжка. Освен това материалите, от които се изработват светещите обемни букви, са супер издръжливи и не променят формата и цвета си във времето. Единствената поддръжка по този вид реклама е почистването. Веднъж поставени, светещите обемни букви са на практика вечни!

Единственият минус на светещите обемни букви е, че те ще привличат клиенти 24/7. Въпросът тук е дали ще имате възможност да обслужите всички тях. Разбира се, можете да използвате светещите обемни букви за налагане на бранда ви, за да бъде по-разпознаваем!

 

 

Светещи обемни букви
Светещи обемни букви - бъдете разпознаваеми


 

 

Светещи обемни букви – цена


Знаем, че при избора на светещи обемни букви цената е много важен фактор. Трябва да сте наясно обаче, че тя може да варира много. Определя се от мащаба на проекта, материалите, осветлението, както и от наличието на допълнителни ефекти. При светещите обемни букви цената не е фиксирана. Хубавото е, че веднъж платена, няма да се налагат последващи разходки за поддръжка. Това е едно от предимствата на светещите обемни букви. Цената за тях напълно отговаря на качеството, ефективността и надеждността във времето, които получавате.

 

Светещите обемни букви, цената на които е доста по-ниска от останалите видове външна и вътрешна реклама, се затварят херметически. По този начин се гарантира безопасност и дълъг живот на рекламата. Основно се използва LED осветление за светещите обемни букви. Цената му е изключителна достъпна, а най-хубавото е, че то не е голям консуматор на енергия. LED светещите обемни букви осигуряват добро разпръскване на светлината и са неподвластни на атмосферните влияния.

Вие си осигурявате денонощна реклама, избирайки светещи обемни букви. Цената им в този случай напълно отговаря на качеството, което получавате! Ако имате въпроси или искате да получите конкретна оферта, можете да се свържете с нас. Екипът на Media Bord с радост ще ви консултира и ще ви запознае с основните стъпки при избор на светещи обемни букви. Цената им ще бъде съобразена с вашите възможности, както и с целта, която искате да постигнете.

 

 

Светещи обемни букви цени
Светещи обемни букви цени - получете оферта

 

 

Защо да изберете светещи обемни букви от MediaBord?

Имате нужда от професионална помощ за избора, изработването и монтажа на светещи обемни букви за вашия бизнес? Тогава без колебание можете да се обърнете към нас – експертите от Media Bord! Чудите се защо да изберете именно нас? Нека ви дадем няколко основателни причини:

  • Ние отговаряме на индивидуалните нужди на всеки бизнес, защото знаем колко важна за вас е надеждната реклама;
  • Ние можем да ви помогнем в избора най-подходящия вид светещи обемни букви;
  • Ние ще ви предложим най-ефективните материалите, от които да бъдат изработени светещите обемни букви;
  • Ние изработваме светещи обемни букви, цената, на които напълно отговаря на качеството;
  • Ние няма да ви ангажираме с монтажа на готовите светещи обемни букви;
  • Ние имаме търпението да отговорим на всичките ви въпроси;
  • Ние гарантираме за качеството на нашата работа!

Питате се какво остава за вас – да се погрижите за клиентите, които ще дойдат, след като създадем и поставим най-добрата за вас реклама!


Какво представляват обемните букви?
Обемни букви – цени
Светещи обемни букви
Светещи обемни букви – цена
Защо да изберете светещи обемни букви от MediaBord?Запитване относно Обемни Букви