Търговско оборудване

 

Търговско оборудване – видове, цени и полезни съвети

Предстои ви обзавеждане на търговски обект, заведение или пък искате да добавете нов елемент в интериора им? Чудите се откъде да започнете? Защо не оставите това на професионалистите? Te ще ви спестят много време и излишни рискове! Търговското оборудване е сърцето на всеки търговски обект. То е пряко свързано с реализирането на печалби в бъдеще, затова не бива да правите компромиси с него.

Ние от Media Bord предлагаме както цялостно търговско оборудване, така и модулни секции, които лесно могат да се впишат в досегашния ви интериор. Работим по индивидуални проекти, умело съчетаваме различни материали, за да постигнем желания резултат! Като допълнителни елементи към търговското оборудване можем да добавим брандиране, светлини, различни форми, които да го направят още по-атрактивно и функционално! Освен това ще се погрижим за монтажа на готовото търговско оборудване, така че единственото, което трябва да направите, е да се насладите на крайния резултат!

 

 

Търговско оборудване за магазини 1
Търговско оборудване за магазини - рекламни щандове

 

 

Търговско оборудване за магазини

Търсите търговско оборудване за магазини, което да отговаря на вашите индивидуални нужди и изисквания? Ние, екипът на Media Bord, предлагаме изработване на най-различни видове търговско оборудване за магазини. С удоволствие ще ви помогнем в избора и комбинацията на различни модули, които най-добре да се впишат във вашия търговски обект. Освен това ви гарантираме професионално изпълнение на всеки един вид търговско оборудване за магазини. Можете да разчитате на бърз и надежден монтаж от нашия екип. Вижте кои са основните видове търговско оборудване за магазини, които предлагаме:

 

 • Търговско оборудване за магазини – щандове

Без значение дали става въпрос за търговски, промоционални или рекламни щандове, ние имаме опит и познания в изработването им. През годините сме имали различни клиенти, нуждаещи се от най-доброто търговско оборудване за магазини, съобразено с особеностите на обекта, затова можем да предложим както традиционни, така и по-нестандартни решения.

 

 • Търговско оборудване за магазини – търговски щандове

Търговските щандовете са основна и много важна част от всяко търговско оборудване за магазини. Те трябва да са атрактивни, за да привличат вниманието на клиентите, но едновременно с това трябва да са удобни за използване. Щандовете, като част от търговското оборудване, трябва да позволяват бързо и лесно нареждане на стоката върху тях, както и взимането ѝ от клиента. Освен качественото изпълнение на този вид търговско оборудване за магазини е нужно щандът да бъде поставен на централно място, за да обхване основния поток от клиенти в обекта.

 

 • Търговско оборудване за магазини – промоционални и рекламни щандове

Промоционалните и рекламните щандове например е най-добре да се поставят до касите, откъдето минават всички клиенти. Целта на това търговско оборудване за магазини е мигновено да привлича вниманието, за да представи стоката  по възможно най-добрия начин!

Ние от Mediа Bord изработваме търговско оборудване за магазини от различни материали, в зависимост от нуждите ви и целите, които искате да постигнете. Освен това тo може да се монтира, демонтира и транспортира много лесно, за да ви сместим излишни средства и време.

 

 

Търговско оборудване за магазини 2
Търговско оборудване за магазини - Стелажи

 

 

 • Търговско оборудване за магазини – търговски стелажи 

Друг вид търговско оборудване за магазини, което можем да изработим за вас, са търговските стелажи. Те са задължителни за всеки търговски обект. Ние можем да ви предложим адаптивно търговско оборудване за вашия бизнес. Изработваме различни видове стелажи - островни, крайстенни, за външен и вътрешен ъгъл. Те могат да се използват за вестници, книги, хлебни изделия, плодове и зеленчуци, дрехи, обувки, авточасти, лекарства, алкохол, цигари и други. Освен атрактивни, стелажите трябва да бъдат достатъчно здрави и надежди, тъй като са подложени на ежедневна експлоатация. Ние, професионалистите от Media Bord, добре разбираме това, затова предлагаме търговско оборудване за магазини, с доказано качество и ефективност.

 

 • Търговско оборудване за магазини – рекламни стелажи 

Най-бързият и лесен начин да привлечете вниманието на клиентите към определен продукт е с помощта на рекламни стелажи. Те са подходящи, ако искате да обособите определен продукт, който е на промоция или пък е нов за вашия обект. Този вид търговско оборудване за магазини може да бъде брандирано както пожелаете, като ние ще се погрижим за качественото му изпълнение, така че продуктите върху стелажа да не останат незабелязани!

 

 

Търговско оборудване за заведения
Търговско оборудване за заведения - Търговски щандове

 

 

Търговско оборудване за заведения

Ние имаме опит и в създаването на търговско оборудване за заведения. То изисква още повече креативност и внимание към детайла, защото е не просто част от интериора, а е свързано с цялата атмосфера на мястото. Без значение дали става въпрос за ресторанти, барове, клубове, дискотеки, ние държим на перфектната изработка, функционалност и атрактивност на всяко търговско оборудване за заведения. Работим по индивидуални проекти, съобразени с пространството на обекта и стила, който желаете да постигнете. Съгласуваме ги и с продуктите, за които е предназначено търговското оборудване за заведения.
 

Търговско оборудване – цени

Тъй като работим по индивидуални проекти и спрямо спецификите на конкретния обект, можем да ви дадем най-точна цена за търговско оборудване след оглед. Много често хората се изкушават сами да избират и съчетават различни елементи и модули от търговското оборудване с цел по-ниска цена. В този случай обаче е възможно да постигнете неефективен резултат, който ще обезсмисли инвестицията ви.

При избора за търговско оборудване и дизайн най-добре се обърнете към професионалисти с опит. Разгледайте реализираните им проекти, потърсете отзиви от клиенти, за да сте сигурни, че ще направите правилен избор. Всеки добър професионалист ще ви консултира и насочи в избора на търговско оборудване. Ще коментира с вас кой е най-добрият вид конструкция, начини на закрепяне, покритие, товароносимост. Той може да ви посъветва дори за неща като: брой рафтове, прегради и разделители, наклон и дълбочина на различните видове търговско оборудване. Не се задоволявайте с посредствени решения, изберете опита, за да дадете най-доброто на вашия бизнес!

 

 

Търговско оборудване и дизайн
Търговско оборудване и дизайн - по индивидуален проект

 

 

Търговско оборудване и дизайн от Media Bord

Ако търсите професионалисти, които да ви помогнат в избора и изработването на търговско оборудване и дизайн, обърнете се към нас – екипът на Mediа Bord. Ето какво можете да очаквате от нас:

 • Индивидуален проект за търговско оборудване и дизайн, съобразен с вашия обект и цели.
 • Помощ в подбора, видовете, материалите и закрепянето на елементите от търговското оборудване.
 • Добавяне на допълнителни елементи като брандиране, светлини и други.
 • Консултация по всички въпроси, свързани с търговското оборудване, които ви притесняват или са неясни за вас.
 • Професионална изработка на готовото търговско оборудване.
 • Надежден и бърз монтаж.

Ние знаем колко важно е доброто търговско оборудване за вашия бизнес, затова никога не правим компромис с качеството!


Търговско оборудване за магазини
Търговско оборудване за заведения
Търговско оборудване – цени
Търговско оборудване и дизайн от Media BordЗапитване относно Търговско оборудване