Външна Реклама

 

Как да изберете най-подходящата външна реклама за вашия бизнес?

Искате да рекламирате 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, без да имате нужда от персонал и последващи разходи? Тогава изберете външна реклама! Нуждаете се само от свежа идея, добра локация и професионалисти, които да изработят вашата надежда и ефективна външна реклама! В тази статия ще разберете кои са най-успешните видове външна реклама, особено за град София. Ще се ориентирате по-лесно в света на външната реклама, цените, на която се определят от няколко основни фактора. Вижте кои са те и как да направите бизнеса си още по-успешен само с една първоначална инвестиция!

 

Какво е външна реклама?

Външна реклама е тази, която достига до потребителя, когато той е извън дома си. Най-често използваната външна реклама е под формата на билбордове, но има и много други видове. Целта на външната реклама е да привлече вниманието, да предостави информация и да възбуди интереса на аудиторията, така че тя да предприеме желаното действие. Външната реклама се поставя на обществени места, за да може да бъде забелязана, докато човек пътува, разхожда се или чака на определени локации.

 

 

Външна реклама София 1
Външна реклама София - Брандиране на автомобили

 

 

Видове външна реклама - София

Ще разгледаме някои от най-използваните и ефективни видове външна реклама. Ще ви запознаем с нейните специфики и предимства. Ако Вашият бизнес е в столицата и търсите външна реклама – София, продължавайте да четете!

 

Външна реклама – София – обемни букви

Независимо дали става въпрос за банки, молове, заведения за хранене, обществени сгради, обемните букви са сред най-предпочитаният вид външна реклама. София е градът, в който можете да видите най-много и различни обемни букви, които приканват потребителя. Те са подходящи както за големи учреждения, така и за по-малки бизнеси. Тази външна реклама – София, се използва, за да указва посока или с цел декорация. Най-хубавото е, че обемните букви могат да бъдат във всякаква форма, цвят и дизайн, затова са толкова подходящи за външна реклама. София е град, който никога не спи, така че е добре да изберете букви, които да светят през нощта. Така външната ви реклама ще е активна 24/7. Тази външна реклама – София е изключително подходяща за развитие и разпознаваемост на бранда ви!

 

 

Външна Реклама София 2
Външна реклама София - реклами от винил

 

 

Външна реклама – цени – обемни букви

При избор на външна реклама цените са сред водещите фактори. Те варират в зависимост от параметрите – големина, материали, осветление, допълнителни ефекти. Имайте предвид, че обемните букви са изключително издръжливи на атмосферни влияния като дъжд, сняг, слънце и други. Тази външна реклама – София, гарантира отлична херметизация на инсталацията, която не се нуждае от допълнителна поддръжка. С правилния избор на обемни букви, вие си гарантирате изключително надеждна външна реклама – цените, за която ще са напълно оправдани!
 

Външна реклама – София – фасади и реклами от еталбонд

Еталбондът е мултифункционален материал. Представлява панели, изградени от няколко пласта, които са изключително твърди, здрави, но в същото време леки. Еталбондът във външната реклама – София се използва най-често за изработването на табели. Те са огнеопорно и водоустойчиви, не ръждясват, не се огъват, могат да издържат на температурни амплитуди от -50 до +80 градуса. Този вид външна реклама – София дори изолира шума, което го прави много подходящ за столицата. Еталбонтът е лесен за моделиране и монтаж, което го прави идеален за външни реклами – София. Често се използва за брандиране на обекти, за изграждане на щандове, за бензиностанции, спирки и други.

 

Външна реклама – цени – фасади и реклами от еталбонд

Спрямо другите видове външна реклама, цените на еталбонда могат да ви се сторят малко по-високи. Предимството тук е, че инвестицията, която правите в началото, се възвръща до една-две години. Освен това ще спестите средства от поддръжка. Ако изберете еталбонд за външна реклама, цените, които ще заплатите, ще ви се отплатят многократно, тъй като този материал има неограничена трайност. С него бързо и лесно ще преобразите всеки обект. Еталбондът може да се изработи в различни цветови комбинации, включително с ефект на дърво, мрамор, огледало, хамелеон и всичко за вашите индивидуални нужди!

 

 

Външна реклама цени 1
Външна реклама цени за тотеми


 

 

Външна реклама – София – табели и тотеми

Табелите са сред най-често срещания вид външна реклама – София, особено указателните табели. Те могат да бъдат изработени от различни материали, с индивидуална форма и и дизайн. Ако искате вашите клиенти да ви откриват бързо и лесно, задължително се нуждаете от табели или тотеми. Това е жизненоважен вид външна реклама – София, където конкуренцията е голяма и рекламни табели дебнат отвсякъде.

 

Външна реклама – цени – табели и тотеми

Табелите и тотемите са външна реклама, цените на която зависят от индивидуалния ви проект. Те се определят основно от вложения материал – неръждавейка, алуминий, плексиглас или PVC. Големината на външната реклама също е определяща за крайната цена. Друг важен фактор е позиционирането на табелите и тотемите. То може да е с дистанционери, алуминиеви профили или тръби.

 

Нестандартни външна реклама – София

Всеки клиент се нуждае от уникален начин на представяне. Ако искате да избягате от шаблона, изберете нестандартна външна реклама. София вече изобилства от еднотипни рекламни табели. Потребителите бързо свикват с рекламните послания, затова битката за внимание е още по-трудна. На помощ идват нестандартните решения, които могат да бъдат реализирани само от професионалисти в областта на външната реклама. Те ще ви помогнат да направите най-правилния избор за своя бизнес и ще се съобразят с бюджета, с който разполагате.

 

 

Външна реклама цени 2
Външна реклама цени за фасади

 

 

Нестандартна външна реклама – цени

Тъй като тук говорим на външна реклама, създадена специално за вашите нужди, цената се определя от: начина на изпълнение, формата, размерите, източниците на светлина и мястото за монтаж. Нестандартната външна реклама, цените, на която се определят от тези фактори, ще ви се отплати многократно в бъдеще. Така че спокойно можем да я наречем „дългосрочна инвестиция“, която започва да работи за вас, веднага след поставяне на външната реклама.

 

Защо да изберете MediaBord за вашата външна реклама?

Ако търсите професионалисти, които да ви помогнат в избора и изработката на вашата външна реклама – София, изберете Media Bord, защото:

  • Ще отговорим на индивидуални нужди на вашия бизнес;
  • Ще ви помогнем в избора на най-подходящия вид външна реклама;
  • Ще ви посъветваме за материалите, от които да бъде изработена рекламата;
  • Ще ви предложим уникален дизайн и нестандартни решения;
  • Ще отговорим на всичките ви въпроси;
  • Ще изработим и поставим вашата външна реклама, без да ви ангажираме.

За вас остава единствено да се погрижите за клиентите, които ще дойдат след това!


Какво е външна реклама?
Видове външна реклама - София
Външна реклама – София – обемни букви
Външна реклама – цени – обемни букви
Външна реклама – София – фасади и реклами от еталбонд
Външна реклама – цени – фасади и реклами от еталбонд
Външна реклама – София – табели и тотеми
Външна реклама – цени – табели и тотеми
Нестандартни външна реклама – София
Нестандартна външна реклама – цени
Защо да изберете MediaBord за вашата външна реклама?Запитване относно Външна Реклама