За MEDIABORD

Кои са Медиаборд или как се запознах с Жоро и Христо.

Първата ни среща беше по очевидна причина – имах нужда от реклама /Вметка: В последствие започнах да работя по сайта им….. по стечение на обстоятелствата /.
На срещата пристигна Жоро – пропътува разстоянието Габрово – София без коментари, в удобно за мен време по средата на деня - беше точен и успяхме да свършим работата между другите ми ангажименти. Без да припира ми отдели няколко часа от деня си – т.е. на практика загуби своя. Отговори на дългия ми списък от разнородни въпроси / Вметка: Имаше и доста глупави, от сорта на -  „Ще паднат ли буквите?“ /. Очевидно беше, че има много опит в сферата на рекламата.  Беше спокоен и усмихнат. Не изглеждаше като човек, който идва да ми вземе парите, а по-скоро като стар приятел, който е дошъл да помогне. Хареса ми, че използваше термините от бизнеса си само като вметки в разговора. Въпреки моето вярване, че нищо няма да разбера от обясненията му за материалите и спецификите на различните реклами, разбрах всяка негова дума. На практика той избра рекламата според нуждите ми, мястото което имах и разбира се бюджета с който разполагах.

Рекламата ми беше готова в уговорения срок. Доставиха я и я монтираха с бързина и лекота, без да ме ангажират с нищо.
Това е историята на моята реклама и моят успех, а той се оказа на разстояние от едно телефонно обаждане. Жоро и Христо – 0888021818